🎨 När tryckeriet blev hetare än en nytryckt tisha! 🖼️

Du liest 🎨 När tryckeriet blev hetare än en nytryckt tisha! 🖼️ 2 Minuten

Tjena allihopa, tryckeri-trotsiga trendsetters och välkoma till TF TIMES där vi hoppas ni skall bli trogna läsare! Här kommer de senaste uppdateringarna direkt från T-shirtfabrikens hjärta, där maskiner dundrar och färger flyger likt en regnbåge i en jädra färgexplosion! 🌈

Vi vet att ni alla längtar efter era nytryckta, snygga och superschyssta tishor, men vi måste erkänna - vi har varit så upptagna med att trycka fram det absolut bästa tishorna vi kan och det har gjort att vi har råkat hamna en aning bakom tidtabellen. Vi har inte bara haft mycket att göra, vi har haft S U P E R mycket att göra! Det är nästan som om hela Sverige bestämde sig för att uppgradera sin garderob samtidigt. Vi är smickrade såklart, men även dalmasar kan bli trötta ibland, inte ofta men ibland, eller hur?

Våra maskiner har jobbat hårdare än ett träningspass med hantlar gjorda av freakin´ regnbågar. Resultatet? Tishor och tröjor som får solen att känna sig helt jädrans osynlig! ☀️👕

Nu måste vi dock ta en kort paus och meddela att våra leveranstider har fått sig en liten make-over. Vi vet att det är lika spännande som julafton att vänta på den där notisen att din tisha är påväg, men vi ber er ha tålamod. Vi lovar, era tröjor är värda varje sekund av väntan och kommer snart att dansa in i era garderober!

Så om du undrar vad som händer på tryckeriet just nu, tänk dig en magisk värld av färger, mönster och kreativitet, där maskinerna har blivit BFF med regnbågens alla nyanser. Vi arbetar hårt, skrattar ännu hårdare och kämpar för att få fram de mest fantastiska tishora någonsin!

Håll ut våra fantastiska kunder! Vi lovar att när denna tryckstorm har lugnat sig, kommer ni att svepa runt i stil som aldrig förr. Tack för er förståelse och er otroliga tålamod. Vi ses snart på stan, redo att rocka världen med våra helt fantastiska tishor!

Stay cool and keep rocking those tees! 🎉👚🎨

Niklas & Madeliene

Schreibe einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor dem Veröffentlichen geprüft.

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.